top of page
< Back

Succesverhalen: Bedrijven die hebben gekozen voor PK uitzendbureau

Bij PK Uitzendbureau zijn we trots op de vele bedrijven die we hebben geholpen bij het vinden van hoogwaardig personeel. Hier zijn enkele inspirerende succesverhalen van onze klanten:

1. Kledingdruk bedrijf Rubix
Door een grote opdracht had Rubix extra logistieke medewerkers nodig om de drukte op te vangen. Aangezien PK uitzendbureau ook uit Zwolle komt, was deze samenwerking de uitkomst voor de korte termijn. Onze medewerkers hebben met veel plezier parttime bijgedragen aan het wegwerken van deze grote bestelling!

2. Technische groothandel Transferro
Bij Transferro was er voor de lange termijn een tekort aan logistiek medewerkers. Aangezien PK uitzendbureau veel werkt met studenten met een tussenjaar konden we de handen in een slaan. Zo konden de twee Zwolse bedrijven elkaar voor de langer termijn goed helpen.

3. Stadscafe Blij
Bij Stadscafe Blij op de markt in Zwolle is er altijd zomer drukte. Gelukkig staan onze uitzendkrachten juist dan te springen om meer tijd te stoppen in hun bijbaan. Op Flexibele basis gingen onze horecamedewerkers bij Blij aan de slag om het personeel een stuk te kunnen ontzorgen.

4. Restaurant het Wijnhuis
Bij Zwols restaurant het Wijnhuis waren ze opzoek naar zowel bedieningsmedewerkers als keukenhulp. Bij PK Uitzendbureau Zwolle zijn wij gelukkig van alle markten thuis, en was er dus geen nood om verder te zoeken. De horecamedewerkers waren na hun training klaar om van start te gaan, en onze ervaren keukenhulpen gingen al snel aan de slag.

5. Evenementenlocatie de Agnietenberg
PK uitzenbureau staat ook klaar voor al uw evenementen. Zo hebben wij regelmatig een handje geholpen bij evenementenlocatie de Agnietenberg. Onze uitzendkrachten helpen met plezier bij bruiloften, bedrijfsfeesten en andere catering.

Deze succesverhalen tonen aan hoe PK Uitzendbureau bedrijven helpt bij het overwinnen van hun personeelsuitdagingen en het bereiken van hun doelen. Bent u ook op zoek naar de perfecte personeelsoplossing? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Succesverhalen: Bedrijven die hebben gekozen voor PK uitzendbureau
bottom of page