top of page

Liefde Voor Je Werk

Maandupdate Februari

Liefde Voor Je Werk

Plezier en succes gaan hand in hand, daar geloven wij in. Daarom vinden wij liefde voor je werk erg belangrijk. Door ons slimme systeem kunnen we er voor zorgen dat iedereen op de plek komt die het beste bij hen past.

Bij ons is een samenwerking liefde op het eerste gezicht. Wij spreken iedereen die bij ons binnen komt: zowel onze uitzendkrachten als opdrachtgevers krijgen altijd eerst een drankje bij ons aangeboden. Zo weten we met wie we contact hebben, wat de wensen en uitdagingen zijn en hoe we de samenwerking zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. Omdat we de gezichten achter het bedrijf weten kunnen we het juiste personeel leveren om helemaal te ontzorgen.

Als je in dienst komt bij PK uitzendbureau willen wij altijd eerst weten uit welk werk jij de meeste energie haalt. Zodra we dat weten, gaan we opzoek naar de juiste match en zorgen wij ervoor dat jij je er helemaal klaar voor voelt om aan de slag te gaan. We hebben alle nodige informatie, geven trainingen en blijven altijd betrokken bij jouw situatie. Samen sta je sterk.

bottom of page