top of page

Over PK

Plezier en succes gaan hand in hand

Onze missie is helder: wij zorgen ervoor dat jij kunt werken waar en wanneer jij wil! Flexibiliteit, uitdaging en plezier staan bij PK Uitzendbureau centraal. Wij geloven dat plezier en succes hand in hand gaan, daarom moedigen we je aan om nieuwe dingen te proberen, uit je comfortzone te stappen en na te streven wat je echt wil.

PK Uitzendbureau, met zijn diepe wortels in Zwolle, streeft ernaar de beste match te maken tussen opdrachtgever en werkzoekende. Of je nu droomt van het worden van de beste host van Zwolle, of dat je ambities in de logistiek liggen, wij zijn hier om je te helpen die dromen te realiseren. Dankzij ons uitgebreide netwerk van partners in en rondom Zwolle, zijn we in staat je de veelzijdigheid van verschillende sectoren te laten ontdekken.

Bij PK Uitzendbureau begrijpen we dat elke persoon uniek is. Daarom bieden we oplossingen die op maat zijn gemaakt voor de individuele behoeften en doelen van onze klanten en uitzendkrachten. Of je nu een bedrijf bent op zoek naar talent, of een uitzendkracht op zoek naar een nieuwe uitdaging, bij PK Uitzendbureau staan we klaar om je te helpen je doelen te bereiken.

We zijn er trots op dat we de werkgelegenheid in Zwolle ondersteunen en streven ernaar om de beste (bij)banen en startersfuncties aan te bieden. We zetten ons daarom in voor bereikbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit - dit is waar PK Uitzendbureau voor staat.

 

Word jij ook deel van PK Uitzendbureau?

paardenkracht zwolle
bottom of page