top of page

Onze Partners

het vliegende paard

De grootste studentenkamer van Zwolle.

Midden in deze bruisende stad komen studenten dagelijks samen in Het Vliegende Paard: om met hun studentenvereniging te vergaderen, vrienden te ontmoeten, te dineren en om het nachtleven te ontdekken. Daarnaast is het eetcafé ook 7 dagen per week geopend voor een hapje eten. 

HVP

Waar makers samen komen!

De Kuiperij is hèt live muziek café van Zwolle. Waar een diverse programmering op het professionele podium hand in hand gaat met de looks van een modern bruin café! Wekelijks vinden hier concerten, jamsessies en andere live registraties plaats met gerenommeerd en opkomend talent op het podium.  Gelegen in de prachtige binnenstad van Zwolle is dit de ultieme plek voor de fijnproever!

de kuiperij
Kuiperij
bloopers

Het leukste feestcafé van Nederland.

Bij Bloopers is het 7 dagen per week FEEST, waarbij alles mag en kan. De confetti vliegt je om de oren, de meters bier gaan door de zaal en er wordt flink aan het rad gedraaid. Met de verschillende muziekstijlen op 1 avond, bouwen de gasten samen met de medewerkers de vetste feestjes. 

Bloopers

Shots, cocktails & good music.

De beleving en kwaliteit voor de gast staan centraal in Shotto. De bartenders shaken de lekkerste cocktails voor de gasten, flamen en layeren de meest bijzondere shots, terwijl de gasten kunnen genieten van de muziek van de DJ’s op de dansvloer. 

shotto
Shotto
bonabo

A brand new way of enjoying life! 

Bonabo Social Club is een nieuw horecaconcept in de Voorstraat. De gasten vooravond bij Bonabo terecht om te ontspannen onder het genot van heerlijke wijnen, sprankelende champagne of een ijskoud biertje. 

 

Later op de avond biedt Bonabo verschillende vormen van entertainment en verandert de tafelopzetting in een dansvloer. Een avond borrelen gaat moeiteloos over in een nacht vol nieuwe herinneringen en verrassende verhalen. De perfect service en het unieke entertainment maakt  eder bezoek tot een spectaculaire beleving.

Bonabo

Al 35 jaar creatieve AV oplossingen!

Bij ons is geen dag hetzelfde;

De ene dag help je met het plaatsen van een simpele display met laptop op een beurstand.

De volgende dag assisteer je bij de opbouw van een complete videomapping productie op één van de stages op de Zwarte Cross… 

En de dag dáárna ben je aan het ‘hengelen’ tijdens de persconferentie van de bondscoach van Oranje.

Logo AVEX-FC.jpg
bottom of page